Kuumailmapallo Kuopion yllä

Onneksi olkoon! Minulla on sinulle hyviä uutisia! Nämä olivat ensimmäiset sanat jotka luin heti aamusta.  
 Normaalisti tämän kaltainen viesti ei jatku mitenkään mielenkiintoisesti, koska yleensä postin sisältö on tarkoitettu vain myymään sinulle jotain turhaa, mitä et tarvitse. 
 Ovat monesti kovasti myös kiinnostuneita pankkikortistasi, että saavat asiasi kuntoon. Se on aina mukavaa, kun joku ajattelee sinun parastasi.Sitä olen aina miettinyt, että Nigeriassa asuu prinssi joka viestien mukaan yrittää jakaa omaisuuttaan minullekin.
 En ikinä ole ottanut tätä sähköpostin jakajaa liian vakavasti ja luultavasti hän nyt sitten istuu raukkana setelipinojensa päällä, kun me muut nauramme tälle kylähullut.

Yllättävän monesti olen voittanut myös lotossa. Yleensä nämä voitot ovat tulleet Britannian suunnasta. 
 Yhtään kuponkia en muista tosin täyttäneeni, mutta onhan sitä tullut tehtyä kaikkea muutakin outoa muutaman oluen jälkeen.Viagraa eivät yritä minulle myydä. En ole juuri koskaan saanut näitä legendaarisia mainoksia. Siitä olen tosin huolissani, miksi vaimoni saa niitä senkin edestä. Mitähän se puuhaa kaiken vapaa-aikansa?

Joku oli kai mennyt tilamaan näitä tuotteita, sillä löysin metsän reunasta kolme tyhjää levyä tätä ihmeellistä ainetta. 
 Alkuun on varmaan kaverilla hauskaa ollut, mutta veikkaan tuon määrän turvottavan jo hieman liikaa. Siinä lentää jo vaikutkin korvasta, kun verenkierto kohenee korvia myöten.Siitä olen hieman vihainen, kun saan laihdutuspilleri mainoksia. Se on taas Facebook vakoillut minun asioitani ja myynyt potentiaalisen asiakkaan tiedot firmoille eteenpäin. 
 Mahaa on, mutta laihduttamaan en käy. Tämä nyt tiedoksi, myös sille amerikkalaiselle joka ilmestyy blogiini aina ensimmäisenä. Niin se postin sisältö!

Voitin kuumailmapallolennon kilpailusta. Tällä kertaa lähettäjä taisi olla vain oikealla asialla. Jos sää sallii tämän kokemuksen, niin viikon päästä saatte hienoja kuvia Kuopion yläpuolelta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti