Paska blogiEräs tuttuni kertoi minulle, että hänestä on hauska lukea blogeja, kun niistä oppii kaikkea uutta. Aloin siis miettimään mitä minä olen suuressa viisaudessani teille opettanut?
 Kauhukseni tajusin, että olen kirjoittanut vain nännin ympärillä kasvavista karvoista, löllyvistä vatsoista ja roikkuvista rinnoista. Ei ollut minusta suureksi viisauden tuojaksi.Monesti olen myös pohtinut naisia, heidän tapojaan ja ajattelua joka heidän päässä liikkuu. En päässyt tässäkään alkua pidemmälle. Aloin vain pelkäämään naisia vieläkin enemmän.

Koirastani olen kirjoittanut myös. En siitä osannut kertoa kuin sen, että sitä on kiva rapsuttaa ja nautin katsoa kun lenkillä pökäleet vierivät rinnettä pitkin alas.
 Heikkoa oli tietous siinäkin.


Jossain vaiheessa otin aiheeksi liikunnan. Näitte kuvia Facebookissa, kun hikoilin pienten vaaleanpunaisten painojen kanssa saamatta mitään aikaan.
 Kahden vuoden jälkeenkin olen heikon henkilö kuntosalilla. Tosin siihen on omat syynsä.

Niin ne syyt! Niistä olen myös muutaman rivin kirjoittanut ja kertonut teille masennuksesta, uupumuksesta ja ocd jutuista. Näistä olen sentään mielestäni saanut muutaman ihan napakan tekstin aikaan.

Tosin määrä saattaa johtua tarkistamisen pakosta, kiitti vaan ocd! Vai kirjoitetaanko se isolla OCD? Vai o c d? oCd? Ei kyllä se on ocd. Meniköhän tuo varmasti oikein? ocd. No niin nyt se on hyvä ja jatkan tarinaa. Ei sittenkään.. ocd, no nyt näyttää hyvältä.


Todellakin se masennus, siitä haluaisin...Odotas hetki palaan vähän taaksepäin ja käyn vielä katsomassa, että tuo ocd tuli kirjoitettua oikein. Pieni hetki vain, sori!

Niin se masennus….VOI VITTU! Nyt ihan oikeesti! Tämä on viimeinen kerta kun käyn tarkistamassa tuon ocd homman.

Huoh..Unohtakaa se masennus. Ei huvita enää kirjoittaa siitä.Kirjoitin myös kirjanpituisen päivityksen blogiin. Älkää lukeko sitä! Rakastin näet se kirjoittamista, mutta vihaan lopputulosta.
 Se mikä siinä oli minusta hyvää, kääntyi lopulta minua vastaan ja nyt en pidä enää väkivallasta jota se sisältää.

Oikeasti en toisia haluaisi edes vahingoittaa ketään, mutta kuten aiheista olette huomanneet, niin harrastan silti Kung-Fu hommia.
 En minä siinäkään hyvä ole, joten kirjoittamisen anti on jäänyt hieman laihaksi tästäkin aiheesta.
 En ole oppinut edes lentämään, kuten kiinalaisissa elokuvissa tehdään. Hukkaan meni nekin rahat, mitä Kung-Fu peruskurssiin laitoin.Olen kirjoittanut myös lapsista. Tässä aiheessa en lähde edes kilpailemaan muiden blogien kanssa. Suomi on täynnä kirjoituksia, joissa ollaan raskaana, sisustetaan, ollaan isi ja äiti, tai tehdään jotain söpöä kotona.

Ei minusta saa mitään söpöä aikaan. Vieläkin maksan naapurin kakaran psykologilla käyntejä, kun se sattui vahingossa näkemään minut kotonani alasti.

Suomalaisen miehen kroppa ei ole kaunis tai ainakaan minusta et komeutta irti saa. Toki pehmeässä kainalossani saattaisi olla hyvä pötköttää, mutta ilman silmiesi edessä olevaa sidettä ja vahvaa lääkitystä ei sinne kannattaisi edes tulla.Jos tietysti vielä apuani tarvitsette, niin otan aina mielelläni vastaan toiveita aiheista. Muutamia niistä olen myös toteuttanut tämän blogin puitteissa.
 Aina kirjoitan mielelläni siitä, mistä en todellakaan tiedä yhtään mitään, eli aihe valikoima on suuri. Siitä vain valitsemaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti