Korona: Paluu arkeen ja kuinka teen sen.


Koska rajoituksen kevenevät elämässämme ja korona sallii meidän taas viettää normaalia elämää, niin mielestäni on hyvä käydä läpi normaalit käyttäytymiseen liittyvät säännöt. Olenkin saanut paljon huolestunutta postia lukijoiltani liittyen perusarkeen, joten mielestäni on hyvä käydä näin yhteisesti näitä kysymyksiä läpi.


Kukkia Poimimassa, Koiranputkea, Pikkutyttö, Lapsi

Hyvä iso kivi. Olen ollut nyt pari kuukautta sisätiloissa ja en halua mennä ulos, enkä myöskään takaisin töihin. Mitä teen pelon lievittämiseksi?

Tilaa voi verrata sunnuntai-iltaan, jossa alitajuntaan tulee ajatus jo seuraavasta työpäivästa. Tämä pelkotila täysin normaali ja tulee kestämään noin keskimäärin viiden seuraavan työpäivän verran. Yleisimpiä sivuoireita tässä tilassa on arvoasteikossa ylempien vihaaminen, kaverin naaman aiheuttama vitutus, sekä huonovointisuus ja kärsimyksen tunteet herätessä.

Miksi linnut laulavat näin kovalla äänellä aamuyöstä?

On tieteellisesti todistettu, että lintujen laulu on ollut yhtä kovaa tänä keväänä, kuin muinakin vuodenaikoina. Syyksi äänen aiheuttamaan ärsytykseen, onkin epäilty halvan koronaviinin aiheuttamaa krapulaa ja päänsärkyä.

Kirjoitan sinulle nyt ensimmäistä kertaa iso kivi ja toivonkin sinun vastaavan. Mitä teen, kun minusta on tullut sosiaalinen korona aikana? Keskustelen nykyisin jopa naapureiden kanssa pihamaalla.

Ikäväksi joudun toteamaan, että olen kuullut samanlaisesta käyttäytymisestä muualtakin Suomesta. Tämä on ollutkin yksi koronan laajimmalle levinneistä sivuoireista.
Suomen valtio onkin lähettänyt uuden kansalaiskirjeen, jossa neuvotaan palaamaan normaaleihin kuuden metrin turvaväleihin. Ohjeet sisältävät perusohjeet myös tylyyn perus tervehdykseen ja normaaliin tyhjään katseeseen pihamaalla.
Ohjeet tullaan lähettämään heti, kunhan pääministerin muotikuvaukset saadaan päätökseen, miesministereiden silmät irti valtiovarainministerin rinnoista ja Haavisto Antonion kainalosta tuomitsemasta näitä sikoja.

Rakas iso kivi. Minulle on kertynyt ylimääräistä rahaa korona aikana, koska en ole uskaltanut käydä kaupassa. Mihin saan tämän kaiken mahtumaan?

Nyt sinulla kävikin tuuri. Edellisen tilini tullessa täyteen, jouduin avamaan toisen tilalle Bahrainiin. Tilinumero on BH67 BMAG 0000 0000 1370 1001 1253.

Iso kivi! Kaikki vaatteeni ovat liian pieniä lihomisen takia. Miten pääsen enää ulos?

Nyt on kesä ystäväiseni. On ihan ok miesten kulkea ulkona ilman paitaa. Istut vain meidän muiden seuraan terassille ja asetat mahasi pöydälle, mikäli se ei sen alle mahdu. On jopa toivottavaa, että päälläsi ei ole muuta, kuin persvaon paljastavat shortsit.

Naisille tämä on kuin lottovoitto! Liian pienet vaatteet toimivat aina.
Me miehet rakastamme katsoa, kun selluliittivatsat pursuavat napapaidan sisältä, samalla kun paljaat eduskuntatalon pylväiden kokoiset jalkasi värähtelevät ihanasti joka askeleella. Muistathan ottaa tiarasi päähäsi mukaan. Vaaleanpunainen on tämänkin kesänä sen muotiväri.

Taisin juoda hieman liikaa parin viime kuukauden aikana. Nyt hieman hävettää.

Ei mitään hätää ystäväni. Tiedän, että meillä kaikilla on kodin viinakaappi tyhjentynyt huolestuttavan näköiseksi. Alko on kuitenkin edelleen auki, joten juomat eivät ole vielä loppuneet. Onhan tämä tietysti ahdistavaa meille monelle Viron ja Venäjän rajojen ollessa kiinni, mutta olkaamme onnellisia valtion järjestämästä valmiusvarastosta.

Olen katsonut vaimoani ja lapsiani nyt joka päivä parin kuukauden ajan. Kuinka nopeasti saan avioeron?

Normaalin elämän palautuessa, en suosittele ottamaan avioeroa, mikäli tilanne ei ole liian pahaksi mennyt. Baarit kuitenkin avautuvat ja epätoivoiset ihmiset syöksyvät sinne laumoittain etsimään yhden illan parittelukumppania. Uskon, että myös sinulle löytyy arkea piristävää seikkailua sieltä.

Ujoimmat meistä voivat edelleen tyytyä uimarannan pusikossa hyväilemään itseään, samalla katsellen himoa herättävää ruskettuvaa ihoa rannalla, joka seksikkäästi hikoilee auringon lämmössä. Kosteus valuu pitkin rintojasi, kun seisot täydellisenä katsoen sinistä vesistöä, joka houkuttelee leikkeihin myös muita kaltaisiasi…...ööö..siis...keskity...mihis jäinkään...Niin, ei avioeroa.

Tarvitseeko minun aloittaa urheilu nyt koronan jälkeen?

Ei tarvitse. Laitat vain Facebook-sivuillesi kuvan kavereillesi, jossa hymyilet pirteänä, ilmoittaen samalla lähteväsi harrastamaan jotain tosin menevää lajia. Pärjäät tällä ilmoituksella hyvin tammikuun alkuun, jolloin on seuraavan ilmoituksen aika.Kysymyksiä olisi vaikka kuinka paljon lisää, mutta tällä kertaa en pysty muihin vastamaan julkaisutilan rajallisuuden takia. Palataan seuraavan päivityksen parissa. Hyvää normaalia elämää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti